8. huhtikuuta 2017

MINÄ? HELSINKI?

PHOTOS BY KAISA KATILA
" Kaikella on tarkoitus, vaikeatkin hetket johtaa lopulta johonkin hyvään"
" Jokainen kokee hyviä asioita ja onnistumisia, mutta jokainen eri vaiheissa elämää." - Äiti

Oon kasvanut ajatukseen, että kaikella on tarkoitus. Kaikella hyvällä niin kuin myös pahalla. Uskon myös vahvasti kohtaloon.

Tällä hetkellä mulla on vahva tunne siitä, että elämä kuljettaa mua just sinne minne on tarkoituskin. Mulla on kaikki mitä tarvitsen ja loput tulee ajallaan. Mun on helppo ja hyvä olla. Mahassa kiertää perhosia ja välillä hieman pelottaa. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä enkä tässä vaiheessa aio jarrutella yhtään.

Niin kuin muutaman kerran olen täälläkin tainnut mainita tulevista muutoksista niin ne muutokset ovat olleet jo hetken todella pinnalla ja todellisia. Mä tulen muuttamaan toiselle paikkakunnalle alle kuukauden päästä ja opiskelut väistyy ainakin joksikin aikaa.

Elämä tuli väliin ja suunnitelmat muuttui. Aion siis näillä näkymin viettää ainakin yhden välivuoden tehden sitä mitä rakastan ja vielä Helsingissä. Työskennellen alalla, josta nautin ja asettuen rauhassa aloilleni uudessa kaupungissa.

Mielettömiä mahdollisuuksia ja otan kaiken vastaan ilman ennakkoluuloja. Annetaan ajan näyttää miten käy.

Nyt mulla on kuitenkin vahva ja varma olo kaikesta, enkä arastele ottaa askelta uusiin kuvioihin.

Tällaisia ajatuksia lauantai aamuun, nyt keitän kahvia ja alan hieman pakkailemaan sillä yöllä olisi aika suunnata lentokentälle ja Roomaan viikoksi. Kuullaan siis viikon päästä! Ihanaa viikonloppua teille 

Leather Sneakers Selected Femme
Shirt H&M
Jacket Zara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti