29. maaliskuuta 2017

BLUE JEANS & SPRING


PHOTOS BY KAISA KATILA


Ihanan aurinkoinen ja hyväntuulinen viikon alku takana. Ihan mieletöntä, kun aurinko paistaa täydeltä taivaalta.  Rakastan kevättä, valoa ja pidempiä iltoja. Kaikkeen toki tottuu ja onhan talvessa omat ihanuutensa, mutta just nyt tää on parasta. 

Oon tännekin viime kerrat kirjoitellut ajatuksia kirjoituksista ja kaikesta kiireestä ja vihdoin voin todeta sen kaiken olevan ohi. Ihan oikeasti ohi. Viimeiset rutistukset annettiin vasta muutama päivä takaperin perjantaina. Alustavia tuloksia oon myös kysellyt ja kyllä se lakki sieltä taitaa tosiaan tulla. 

Olo on todella helpottunut ja ylpeä. Ylpeys niiden kaikkien vaikeiden hetkien selättämisestä ja ylpeys omasta itsekurista, vaikka toisinaan se olikin hieman hakusessa. Mä kuitenkin tein sen. Ihan mielettömän hieno tunne kun saa vihdoinkin hengähtää.

Tätä hetkeä ja tulevaa on eletty saman aikaisesti hyvin hektisesti viime aikoina. Katse on ollut vahvasti tulevissa elämänmuutoksissa ja maiseman vaihdoksessa. Ajatukset on ollut mukana ja välillä hieman hukassa. Kevät taitaa kuitenkin kääntyä hyvissä merkeissä kesään ja oon mielettömän kiitollinen. Kiitollinen siitä mitä saan tehdä ja siitä millaisten ihmisten kanssa saan elää.

Sellaisia ajatuksia tähän keskiviikko aamuun. 

Asusta muuten sen verran, että se on ihan täysin tämän hetkistä mua. Kipparilakki ja bandana tuo kivaa särmää muuten yksinkertaiseen kokonaisuuteen. Oon saanut ihan erilaista buustia pukeutumiseen uusien lasien myötä, jotka näissäkin kuvissa näkyy. Ja ehdoton kevään merkki eli Adidaksen Stan Smith tossut! 

Jeans H&M
Sweater Zara
Jacket Zara
Sneakers Stan Smith

1 kommentti:

  1. Noi sun silmälasit on kyllä ihan super kivat. Ja toi tunne, kun ylppärikirjotukset on ohi, on vaan niin sanoinkuvailematon...

    VastaaPoista