14. maaliskuuta 2017

ALL ABOUT RUFFLES


Photos Pinterest

Ihan mielettömän ihanat röyhelöt ovat selvästikin raivanneet paikkansa kuumimmista trendeistä just nyt. Enkä kyllä yhtään ihmettele tätä kaikkea hypetystä. Tänään törmäsin juuri erään muoti bloggaajan instagram kuvaan ja siihen liitettyyn tekstiin "Never getting tired of them ruffles." Ja se oli kyllä osuva. En usko, että meistä tämän ilmiön kannattajista kukaan kyllästyy niihin ainakaan juuri nyt. Niin tyttömäisiä ja yksityiskohtaisia, mutta rokattavissa vähän rennompaankin asuun. Erityisesti paidat on iskenyt muhun aivan täysin, mutta salaa mielessäni himoitsen röyhelö lahkeisia housuja kesäksi.

Mulle ihan suosikkeina omassa vaatekaapissani ovat olleet viime aikoina ensimmäisen ja viimeisen kollaasin paidat, valkoinen hihaton pusero ja musta röyhelö neule H&M:ltä. Odotan kuumeisesti, että ilmat lämpenisi ja saisi vetää hihattoman puseron rotsin alle. Hakusessa on kuitenkin vielä sinivalkoraidallinen hihallinen pusero kaikkine röyhelöineen. Ehkä se löytyy vielä joku päivä. Aika täydellisen yksilön löysin itseasiassa Zarasta ja siitä laitoinkin kuvan tuohon ylemmäs. Se voisi olla aika hyvä ehdokas. Täytyy varmaankin laittaa totiseen harkintaan.. ;-)

Tuntuu, että kieli on edelleen vähän solmussa ja sanat hakusessa eilisen esseekokeen jäljiltä, joten pahoittelut siitä haha! Se on nyt kuitenkin ohi ja muutamat rutistukset täytyy vaan jaksaa vielä tämän ja ensi viikon aikana. Nyt oon kuitenkin matkalla Helsinkiin hoitamaan vähän asioita, niin saa ajatuksia hieman pois ylioppilaskokeista.

Ps. Blogi on nykyään nimellä Milla Mustonen ja osoite on myös muuttunut. Muutokset siksi, että koen asiat helpommiksi, kun seison blogin kannalta täysin oman nimeni takana. Blogin hakukin varmasti helpottuu. 

Kivaa viikon jatkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti