25. joulukuuta 2016

DECEMBER 25

Photos taken by Me
Raahe, Brahestad

Koti, paikka jossa saa hengähtää ja tuntea olevansa täysin mukavuusalueella. Paikka jossa saa näyttää tunteita niin hyviä kuin huonojakin. Saa haaveilla, suunnitella ja toteuttaa itseään. Paikka jossa saa rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Niin kuin täällä viime postauksessa sanoinkin, niin oon viettänyt menneen viikon Raahessa. Toisinaan kun tuntuu, että tarvitsee aikaa ihan vaan itselleen ja omille ajatuksilleen niin otan ja lähden tänne. Vähän kauemmas kotikotoota, keskellä niin sanottua tyhjyyttä. Pääsen pois arjen keskeltä hieman tyhjentämään ajatuksiani.

Koen olevani siunattu  tämän asian suhteen, vaikka välimatka onkin pitkä. Pääsen muualle mikäli siltä tuntuu. Viikko sitten sille todella tuntui ja oli tuntunut jo hetken. Viimein kuitenkin pääsin ja olen rauhoittunut mielessäni. Ollut itseni, mutta myös mulle rakkaiden ihmisten kanssa.

 Sain valkoisen joulun ja hetken mulle tärkeiden ihmisten kanssa. 
 Sain ajatella tätä hetkeä ja tulevaa. 
❤ Kävin menneissä ja palasin taas tähän päivään. 
❤ Hymyilin ja vuodatin muutamat kyyneleet. 
❤ Vietin elämäni parhaimman vuoden päätöksen eli joulun juuri siellä missä se tuntui hyvälle.

Nyt kuitenkin ikävä Saloon alkaa myös hieman painaa, joten tähän on hyvä jättää tää viikko. Huomenna palataan kotikotiin tekemään taas niitä Salo juttuja. Tänään rentoudutaan, syödään suklaata ja muita joulun herkkuja sekä katellaan joulu elokuvia. Siitä on mun vuoden 2016 joulu tehty.

Ihanaa rakkauden täyteistä joulupäivää myös sinne ruudun toiselle puolelle ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti