13. lokakuuta 2016

BW & DENIM

Photos Taken By Sara Tyynela 

Jeans H&M
Denim jacket 2Hand
Shirt STAY
Sneakers Adidas Stan Smith
Huomenta tähänkin torstaihin. Mun viikon aloitus on ollut jokseenkin aika sekava ja voin jopa todeta, että tunteiden tasolla ollaan menty siellä sun täällä. Nyt alkaa pikkuhiljaa helpottaa ja fiilikset lomaa kohden vaan kasvaa. Tuntuu, että itse kukin alkaa olemaan niin loman tarpeessa kuin vain voi olla. Odottavilla fiiliksillä siis huomista kohden.

Lomalle mulla onkin hieman töitä alkuviikosta ja autokoulu juttuja. Loppuviikosta suunnitelmissa ois lähteä Kaisan kanssa I love me- messuille Helsinkiin muutamaksi päiväksi ja ottaa pieni miniloma Salosta.  Toivottavasti viikosta löytyisi aikaa kunnolla rentoutumiseen ja voimien keräämiseen tulevaa varten.

Täytyy myöntää, että just nyt mun ajatukset lyö kovin tyhjää eikä tekstin kirjottaminen tunnu kovin luontevalta.  Annan kuvien kertoa asusta kaiken tarvittavan ja jättää tekstin tähän tältä aamulta. Kivaa torstaita teillekkin ihanat ja ihana rentouttavaa loman alkua niille kenellä sellainen pian alkaa! Mä aion ainakin ottaa kaiken irti seuraavista päivistä ja toivottavasti koko ensi viikosta!
Kuullaan taas..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti