4. syyskuuta 2016

L E V I S MOM JEANSPhotos Taken By Sara Tyynela

Jeans Second Hand
Sneakers Stan Smith
Blouse Stay
Vest BikBok
Bag Glitter
Huomenta viikon viimeiseen päivään. Lämmin teekuppi, muutama tuore croisantti ja aamun biisilista. Kolme asiaa, joilla aloitan tän sunnuntain. Oon edelleen hieman kipeä, eikä flunssa tunnu katoavan millään. Yritän kuitenkin tehdä tästä päivästä hyvän siitä huolimatta.

Niinkuin aikasemmin fiiliksiä tänne jaoinkin niin tää viikko ei tosiaan vaan ollut mun viikko. Nyt kuitenkin alkaa helpottaa ja tänään olisikin tiedossa rentoutumista hyvässä seurassa. Se todella tulee tarpeeseen. Jos saataisiin tuleva viikko paremmin käyntiin pienen irtioton jälkeen.

Ehdoton viime päivien juttu on ollut kuvissa näkyvät levikset!! Siis voitteko uskoa, että löysin kyseiset farkut kirpparilta ja vielä täysin istuvassa koossa!? Eikä hintaakaan ollut muutamaa hassua euroa enempää. Pientä tuunausta lahkeisiin ja mä olin rakastunut.

Nyt suunnataan Fannyn kanssa Turkuun aamupäiväksi ja illaksi olisikin sitten tiedossa sunnuntai lukemisia ja hieman koulujuttuja. Jätän kuvat puhumaan puolestaan tältä erää.

Kuullaan!

2 kommenttia:

  1. Oon seuraillut sun blogia jo pidemmän aikaa, mutta nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa. Blogisi on ihana! :) Mutta kysymykseni koskeekin tulevia postauksia, olisiko mahdollista saada postausta sun tulevaisuudensuunnitelmista, mihin haet opiskelemaan, missä näet itsesi tulevaisuudessa yms. ?:) Sellaset postaukset on jotenkin aina niin mielenkiintoisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että olet pysynyt ruudun toisella puolen! Ja oon tosiaan itsekkin ajatusta kyseisestä postauksesta pyöritellyt ja oon kyllä toteuttamassa nyt ainakin kun se sai kiinnostusta :-) Ihana, että jätit ajatuksesi tänne! Kiitos❤

      Poista