14. elokuuta 2016

P L E A T E DPhotos Taken By Sara Tyynela
Pleated midi skirt H&M
Top OBJECT ( Vilona Store )
Bag Glitter
Sneakers Adidas Stan Smith
Bomber jacket Zara


Ja sitä on etsitty ja odotettu ilmestyvän jonnekkin käsien ulottuville kuin kuuta nousevaa. Sitä täydellisen mallista ja niin tylsältä kuin se kuulostaa niin koko mustaa ilman pienintäkään yksityiskohtaa. Nimittäin haitari tyylisen oloista hamosta, tulee vastaan sanoilla pleated midi skirt lähes joka suunnalla. Suomen kieleen taittavaa nimeä en tuolle ole vielä nimittäin keksinyt, haha. Muistan kun kyseiset hameet ja kyseinen tyyli niin housuissa kuin hameissakin tuli muotiin ja iski jokaiseen hiemankin tyylin perään juoksevaan neitokaiseen kun salama. Olin hieman ymmälläni, mutta äkkiä totuin ajatukseen ja todellakin kirjaimellisesti rakastuin. Mun oli pakko saada tollanen hame. Lähes kahden kuukauden päivät sitä metsästin ja muutama viikko takaperin siihen vihdoin törmäsin ja sitä en kyllä miettinyt sitten en hetkeäkään. Uskon hameen pääsevän niin juhla kuin arki käyttöön. On se vaan niin älyttömän magee!

Eilen hame pääsi päälle, kun suunnattiin Saran kanssa alottamaan ilta jälkkäreillä keskustassa ja siitä vielä loppu ilta vierähtikin iltaa istuen ja hyvästä musiikista ja seurasta nauttien. Kaikin puolin täydellinen vika vapaa ilta ennen ekoja koulupäiviä, vaikka nyt hieman väsyttääkin haha.. Onneksi on sunnuntai ja saa hyväksytysti vaan olla ja kerätä voimia huomiseen!

Hiljalleen alkaa lomat siis olla vietetty niin blogissa kuin sen ulkopuolella ja pian siirrytään munkin osalta arjen pariin. Stressi alkaa todella verottaa osaansa jo nyt. Kyllä siis j o N y t . Ajatukset on monella suunnalla ja nokka kohti tulevaa. Kysymyksiä pyörii ajatuksissa ja mahan pohjassa tuntuu. Tuunkohan mä selviämään seuraavasta vuodesta ehjin nahoin? No, eiköhän se kuitenkin onnistu. Toivotaan. Viimeiset lomaviikot on ollut menoa täynnä, joten oon suosiolla jättänyt blogi hommat tänne asti. En kuitenkaan tahdo palailla tänne puolihutaisulla, joten koin tän paremmaksi ideaksi. Nyt mä kuitenkin olen täällä jälleen.

Blogi täytti ensimmäisen kokonaisen vuotensa muuten kuun vaihteessa. Ihan mieletöntä miten äkkiä vuosi on mennyt!

Nyt siirrän ajatukset kuitenkin kirjojen pariin ja pyhitän tän päivän ihan vaan itselleni. Tätä on kaivattu. Ihanaa alkavaa viikkoa teillekkin!!

3 kommenttia:

 1. Hei sulla on tosi ihanat hiukset! Itse napsaisin juuri äsken vasta ylipitkän polkan, ja nyt kun eksyin tänne sun blogiisi niin aloin heti haaveilemaan vielä lyhyemmistä hiuksista!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Ninni! Mulla itelläni oli pitkään long bob, mutta syksyn kynnyksellä päätin rohkaistua ja vedin pituutta oikeen kunnolla pois! Tykkään itekkin lopputuloksensa aivan älyttömästi, ihana freesi fiilis :-) Seuraavissa kuvissa varmaan pääsee tukka paremmin oikeuksiin, kun näissä se oli hutastu pikasesti kiinni haha..

   Poista
  2. Voi kiitos paljon Ninni! Mulla itelläni oli pitkään long bob, mutta syksyn kynnyksellä päätin rohkaistua ja vedin pituutta oikeen kunnolla pois! Tykkään itekkin lopputuloksensa aivan älyttömästi, ihana freesi fiilis :-) Seuraavissa kuvissa varmaan pääsee tukka paremmin oikeuksiin, kun näissä se oli hutastu pikasesti kiinni haha..

   Poista