3. kesäkuuta 2016

SAILOR VIBESPhotos taken by Sara Tyynela

Dress H&M
Bag BikBok
Bandana Old
Sunglasses BikBok

 Huomenta ja ihanaa ihanaa perjantai aamua sekä erityisesti hyvää viimeistä virallista arkiaamua,,, Voitteko todella kuvitella, että huomenna se loma vihdoin ja viimein täysin virallisesti alkaa täällä Salossakin? Ihan mielettömän hyvä fiilis tulevasta ja menneestä viikosta.Viikkoon on mahtunut monenlaista niin tunteen purkauksista naurun purskahduksiin. Tuntuu haikealta alottaa loma ja jättää lukion toinen vuosi taakse. Muutaman kuukauden päästä sitä ollaankin lukion viimeistä vuotta opiskelevia abeja.. Huh huh. Eletään kuitenkin hetkessä ja murehditaan tulevaa kun ajankohtaista!

Asu oli muuten hetken päähänpisto ja erittäin onnistunut sellainen! Niin kaunis ja yksinkertainen musta paitamekko bandana huivin kera ja siinä kerrakseen vähän merimies vivahteita, haha. Huulissa näättekin vihiä mun viimeisimmästä kosmetiikkatuotteesta, josta voisin tännekkin palailla ensi viikon aikana. Siitä lisää silloin..

Tänään unohdetaan huolet ja suunnataan päiväksi jonnekkin ihan muualle. Tällä hetkellä istutaankin bussissa nimittäin matkalla ihanaan Helsinkiin tyttöjen kanssa. Ilmakin tuntuu sallivan, joten otetaan yhdessä kaikki irti tästä päivästä. Viettäkää siis kiva perjantai ihanat! Kuullaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti